Home | Ons bedrijf | Catalogus | Contact  
 

Privacy Verklaring

Deze website kunt u anoniem bezoeken. Rieff Geo-Service BV is niet ge´nteresseerd in gegevens die iets zeggen over de identiteit van onze bezoekers. Wij maken dus geen gebruik van programmatuur die ongevraagd informatie over u verzamelt.

 

Natuurlijk zijn we wel ge´nteresseerd in gegevens die iets zeggen over het succes van onze website, zoals het aantal bezoekers dat we per maand krijgen en voor welke pagina's de meeste belangstelling is.

 

Alleen als u gebruik maakt van de formulieren op deze website vragen wij naar uw persoonsgegevens, zoals uw naam en e-mail adres. Deze worden vervolgens opgeslagen in een database. De gegevens die u aan ons verstrekt worden in het kader van de Wet Bescherming Persoonsgegevens zorgvuldig behandeld. Uw gegevens zullen nooit zonder uw toestemming aan derden worden verstrekt. Uw gegevens worden alleen gebruikt om u van dienst te zijn met betrekking tot de producten en diensten van Rieff Geo-Service BV.

 

Deze Privacy Verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van hyperlinks met deze website zijn verbonden.

 

Rieff Geo-Service BV behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze Privacy Verklaring.

 

U heeft recht op inzage en wijziging van uw gegevens. Vragen om inzage in uw persoonsgegevens of klachten over privacy kunt u richten aan:

 

Rieff Geo-Service BV

Ekkersrijt 2012

5692 BA Son

 

Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy

 

Copyright 2014 Rieff Geo-Service BV

Rieff Geo-Service BV
Ekkersrijt 2012
5692 BA Son
T: (0499) 47 46 22
F: (0499) 47 46 22
E: info@rieffbv.nl